VI SÖKER: CONTENT CREATOR

Kärnhuset är en kommunikationsbyrå i gränslandet mellan emotionell kommunikation, innovation och spridning.

Vi söker en smart och stilsäker Content Creator som brinner för att realisera varumärken i deras egna digitala kanaler. Vi tror att du är i början av din karriär men har har jobbat ett par år med digital kommunikation.

En del av rollen handlar om analysera och optimera närvaron i sociala medier. Därför gillar du, och har stor erfarenhet av, att utforska möjligheterna i Facebook Business manager. 

Den andra delen av rollen handlar om att vara webbredaktör åt våra större kunder. Du kommer vara viktig för att de ska nå sina mål att jobba enligt ”digital first”-principen. Därför är du självgående och har stor erfarenhet av att både vara redaktör och av att själv skriva för webben. 

Du kommer jobba nära både våra projektledare, planners och kreatörer. Och såklart mycket nära våra fina kunder.

Vi på Kärnhuset tror på jämställdhet. Vi är otåliga, frågvisa och vill väldigt mycket. Och vi tycker om att jobba tätt tillsammans, både med varandra och med våra kunder (t ex Arla, Fonus och Vimla). Idag är vi 20 medarbetare och sitter i lokaler på Götgatspuckeln. 

Vill du jobba med oss? Vi längtar efter din ansökan. Skicka din ansökan till marcus@karnhuset.net och skriv ”Content Creator” i ämnesraden. Om du har frågor så ring Marcus Tägtström +46 70 280 17 00.