VI SÖKER: PROJEKTLEDARE MARKNADS-PR

På Kärnhuset envisas vi med att kalla oss reklambyrå, men jobbar i gränslandet mellan emotionell kommunikation, innovation och spridning.

Vi söker inget mindre än en fantastisk projektledare med några års erfarenhet från PR-byrå eller reklambyrå. Du är van att ansvara för egna kunder och både vara strategiskt bollplank till uppdragsgivaren och samtidigt leda arbetsgruppen på byrån. Du förstår att både förtjänade och köpta medier förtjänar starka idéer i ett kommunikationslandskap där reklam och PR mer och mer flyter ihop. 

Några saker vill vi att du är alldeles extra bra på. En är att vara bekväm med rådgivning i ledningsmiljö och stötta marknadschefen för att kommunikationsfrågor tar plats på agendan. En annan är att med stort självförtroende sälja idéer och koncept som hjälper kundens affär. En tredje är att motivera och hålla ihop en arbetsgrupp med planner, AD, copy, produktionsledare och formgivare.

Idag jobbar du nog på en byrå med inriktning mot marknads-PR och känner att du vill ta nästa steg. Finns denna fulländade människa? Är det du? Eller någon du känner?

Vi på Kärnhuset tror på jämställdhet. Vi är otåliga, frågvisa och vill väldigt mycket. Och vi tycker om att jobba tätt tillsammans, både med varandra och med våra kunder (t ex Arla, Fonus och Vimla). Idag är vi 22 medarbetare och sitter i lokaler på Götgatspuckeln. 

Vill du jobba med oss? Vi längtar efter din ansökan.
Skicka din ansökan till projektledare@karnhuset.net

Om du har frågor ring Johan Henriksson +46 733 64 49 61